Tuotteet

Eristyslasit

Valmistamme laadukkaat eristyslasit kustannustehokkaasti. Käytämme eristyslaseissa kaksivaihetiivistystä. Välilistojen materiaalivaihtoehtoina ovat alumiini, teräs ja muovi. Välitilassa käytämme eristyslasin ominaisuuksien parantamiseksi kaasua, kuten argonia tai kryptonia. Suunnittelemme ja valmistamme  asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaiset lasit edulliseen hintaan. Eristyslaseillamme on viiden vuoden takuu. Lue lisää eristyslaseista tästä.

Lasit

Tavallista float-lasia on saatavilla useita eri paksuuksia alkaen 2 mm. Valmistamme myös massavärjättyjä auringonsuojalaseja sekä pvb-kalvolla laminoituja laseja. Lue lisää float-laseista tästä.

  • Saunan ja pesutilojen lasitukset Glasek Oy

Lankalasit

Valmistamme myös lankalaseja valssaamalla lasien väliin lankaverkon tai yhdensuuntaiset langat. Lankalasien ruutu pysyy rikkouduttuaan kehyksissään, minkä ansiosta lankalasi on tavallista lasia turvallisempi ja sopii kohteen suojaamiseen esimerkiksi ilkivallalta. Lue lisää lankalaseista tästä.

Kuviolasit

Kuviolasia käytetään ovissa ja ikkunoissa tuomaan ilmettä ja myös näkösuojaa. Lue lisää kuviolaseista tästä.

Turvalasit

Turvalasien ominaisuudet mahdollistavat lasin käytön rakenteissa ja paikoissa, jotka ovat alttiina rasituksille, törmäyksille ja ilkivallalle. Turvalaseja käytetään esimerkiksi julkisten ja liikerakennusten ovissa, ikkunoissa, kaiteissa sekä ulko- ja väliseinissä sekä yksityisasuntojen lasikaiteissa ja sisustuksessa. Lue lisää turvalaseista tästä.

Pesutilojen ja saunan lasit

Valmistamme suihkuseiniä sekä saunan ja pesutilojen välisiä lasiseiniä eri sävyissä. Materiaalina on karkaistu turvalasi. Tietenkin toiveittesi mukaan! Tutustu saunan ja pesutilojen lasituksiin tästä.

Saunan ja pesutilojen lasitukset Glasek Oy

Akryylit, polykarbonaatit, pisarasuojat

Valikoimaamme kuuluvat ari väriset ja paksuiset akryylilasit, polykarbonaattilasit ja pisarasuojat. Akryylia voidaan käyttää lasin sijasta esimerkiksi ulkorakennuksissa, asuntovaunujen ikkunoissa ja mekaanista rasitusta kestävissä osissa. Pisarasuojia käytetään yleisesti asiakaspalvelupisteissä. Lue lisää akryylista, polykarbonaatista ja pisarasuojista tästä.

Peilit

Meiltä saat kirkkaat ja sävytetyt peilit omiin mittoihin ja muotoihin leikattuina. Laadukas reunahionta ja pintakäsittelyt parantavat peilien kestävyyttä ja turvallisuusominaisuuksia. Lue lisää peileistä tästä.

 

Terassi- ja parvekelsitukset

Kotimainen Lukkan-terassilasitusjärjestelmä auttaa pidentämään terassin, viherhuoneen tai parvekkeen käyttöaikaa usealla kuukaudella. Lukkan-järjestelmästä voidaan luoda upea lasitus toiveidesi ja kohteesi mittojen mukaan. Lue lisää Lukkan-terassi- ja parvekelaseista tästä.

Palvelut

Olemme monipuolinen lasialan osaaja ja palvelemme laajasti lasituksiin liittyvissä tarpeissa. Suunnittelemaan toiveidesi ja kohteesi vaatimusten mukaiset lasitusratkaisut. Oman lasien tuotannon lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman palveluita: