Saunan ja pesutilojen lasit

Lasi on toimiva rakenne- ja sisustusmateriaali kosteissa tiloissa, sillä se ei turpoa, elä tai vanhene puun tavoin. Lasi on kiitollinen materiaali myös siksi, että se päästää luonnonvalon ja luonnon sisään tilaan tuoden valoa, ilmettä ja elävyyttä. Lasiseinät ja -ovet sopivat erittäin hyvin myös lapsiperheiden kotien pesutiloihin: ne lisäävät turvallisuutta mahdollistamalla lasten touhujen tarkkailun tilasta toiseen.

Kokonaispalvelu suunnittelusta asennukseen

Valmistamme saunan, pesutilojen ja wc-tilojen lasiseiniä, ikkunoita ja suihkuseiniä sekä lasisia sisustuselementtejä asiakkaiden toiveiden ja kohteen teknisten vaatimusten mukaan.

Autamme lasien mitoituksessa tai tulemme itse paikan päälle mittakäynnille. Lisäksi mitoitamme laseihin tarvittavat reiät saranoita, vetimiä ja pistorasioita varten ja teemme poraukset sekä asianmukaiset reunahionnat, jotka varmistavat lasitusten laadun ja toimivuuden.

Vastaamme lasien ja peilien toimituksesta asennuskohteeseen ja asennamme tuotteet paikalleen.

Asiantunteva kokonaispalvelumme takaa toimivan kokonaisuuden, turvallisuuden joka työvaiheessa ja vuosikymmenten käyttömukavuuden.

Lasimateriaalit

Käytämme sauna- ja pesutilojen lasitusten materiaalina karkaistua turvalasia, joka kestää erinomaisesti lämpötilavaihteluita ja mahdollisia rasituksia. Turvalasin käyttö lasirakenteissa ehkäisee lasien rikkoutumista ja mahdollisissa vahinkotilanteissa estää sirpaleiden leviämistä sekä suojaa tilojen käyttäjiä.

Saunan ja pesuhuoneen laseista on saatavilla useita eri värejä, esimerkiksi:

  • kirkas
  • harmaa
  • pronssi
Pesutilojen ja saunan lasitukset Glasekilta

Listat ja helat

Käytämme sauna-, suihku- ja wc-tilojen rakenteissa asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan myös listoja. Valittavana on useita materiaali- ja värivaihtoehtoja:

  • harjattu teräs
  • alumiini

Valikoimassamme on erimuotoisia ja -värisiä sekä eri materiaaleista valmistettuja vetimiä ja saranoita. Kysy rohkeasti haluamiasi materiaaleja ja värejä myynnistämme!

Hae ideoita lasin käyttöön rakenteissa ja sisustuksessa kuvagalleriasta!